Merja Kosonen

Jalkojenhoidon AT, Sairaanhoitaja YAMK

Jalkahoito kotikäyntinä 

Yritykseni LaatuJalka tarjoaa apua erilaisten jalkavaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.  Kotikäyntien lisäksi teen jalkahoitoja hoivayksiköissä Lappeenrannassa, Imatralla sekä ympäristökunnissa. Jalkahoito on mahdollista tehdä myös Fysio-Eskolan toimitilassa. LaatuJalka on Etelä-Karjalan Hyvinvointialueen omaishoidon  palvelusetelituottaja. 

Tekemäni jalkahoidot ovat terveydenhoidollisia, toimintakykyä ylläpitäviä ja jalkaongelmia ennaltaehkäiseviä hoitoja. Palvelussa huomioin asiakkaan kokonaisvaltaisesti hoidon alusta loppuun asti.  Oleellinen osa hyvää palvelua ovat hoitoaikojen joustavuus, jalkojen omahoidon ohjaus ja käyttämäni laadukkaat hoitotuotteet. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan muun terveydenhuollon piiriin. 

Jalkaterveydellä ja jalkojen hyvinvoinnilla on suuri merkitys ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jalkahoidosta hyötyvät kaikenikäiset, mutta erityisesti sitä suositellaan ikäihmisille, liikuntarajoitteisille ja erityisryhmille, kuten reumaatikot, diabeetikot ja psoriaatikot.

Jalkahoidon lisäksi myyn omahoitotuotteita ja jalkahoitoon voi ostaa myös lahjakortteja.