Merja Kosonen

Jalkojenhoidon AT, Sairaanhoitaja YAMK


Yritykseni LaatuJalka tarjoaa apua erilaisten jalkavaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Teen kotikäyntien lisäksi jalkahoitoja hoivayksiköissä Lappeenrannassa, Imatralla sekä ympäristökunnissa. LaatuJalka on Eksoten omaishoidon ja henkilökohtaisen budjetin palvelusetelituottaja. 

Tekemäni jalkahoidot ovat terveydenhoidollisia, toimintakykyä ylläpitäviä ja jalkaongelmia ennaltaehkäiseviä hoitoja. Palvelussa huomioin asiakkaan kokonaisvaltaisesti hoidon alusta loppuun asti.  Oleellinen osa hyvää palvelua ovat hoitoaikojen joustavuus, jalkojen omahoidon ohjaus ja käyttämäni laadukkaat hoitotuotteet. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan muun terveydenhuollon piiriin. 

Jalkaterveydellä ja jalkojen hyvinvoinnilla on suuri merkitys ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jalkahoidosta hyötyvät kaikenikäiset, mutta erityisesti sitä suositellaan ikäihmisille, liikuntarajoitteisille ja erityisryhmille, kuten reumaatikot, diabeetikot ja psoriaatikot.

Jalkahoidon lisäksi myyn omahoitotuotteita ja jalkaterveyttä tukevaa koulutusta yhdistyksille ja potilasjärjestöille. Jalkahoitoon voi ostaa myös lahjakortteja.