Palvelut

Perusjalkahoito

Sisältää ihon ja kynsien tarkastus, jalkakylpy, ihon ja kynsien hoito, lyhyt rasvaushieronta, omahoito-ohjaus. Kesto 60 min.

65 €

Laaja jalkahoito

Sisältää tutkimus ( iho, kynnet, mahd. asentovirheet, kuormittuminen, liikkuvuus), jalkakylpy, ihon ja kynsien hoito, pidempi hieronta, rasvaus,  omahoidon ohjaus. Kesto 90 min.

78 €

Suppea jalkahoito

Yksittäisen osa-alueen hoito. Esimerkiksi kynsien leikkaus TAI känsän poisto. Ei sisällä jalkakylpyä. Kesto 30 min. Huom: Varaa laaja-alaiseen känsien / kovettuman poistoon pitempi hoitoaika.

Kysy hintaa

Hoidon yhteydessä kynsien lakkaus  +5 € asiakkaan omalla lakalla. Huom: Mainitse lakkauksesta ajanvarauksen yhteydessä.

Kynnenoikaisu 

PodoFix -menetelmä sisäänkasvaneen kynnen oikaisuun ja kivun lievittämiseen. Jalkahoidon yhteydessä 40 €/ kynsi, erikseen hoidettuna 50 €/ kynsi. Kysy lisää hoidosta !                                             

Hoivayksiköissä jalkahoito. Kesto 60 min.  

(Mikäli useampi varaus, 55 € / asiakas). 

60 €

Jalkaterveyttä edistävä luento potilasjärjestöille ja yhdistyksille

30 min 50 € + ALV 24 %   

Hoidon hintaan sisältyy käytetyt jalkahoitotuotteet, omahoidon ohjaus ja km-korvaus Lpr:n kaupunkialueella ( max. 10 km). Pidemmät matkat 0,50 € / km. 
Hinta sis. ALV 0 %, omahoitotuotteet ALV 24 %

Maksu käteinen, pankkikortti, pankkisiirto, palveluseteli tai epassi.

Palveluseteliasiakkaan / omaishoitajan hoitoa varattaessa tarvitaan palvelusetelinumero ja tuottajavarmennekoodi. Palvelusetelin myöntäjältä (Eksote) laskutetaan hoito ja matkakorvaus. 

     

Varaa ensimmäiselle käynnille hieman enemmän aikaa.

Hoito toteutetaan aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Jalkahieronnan esteenä ovat mm. korkea verenpaine, sydänsairaudet, akuutit tulehdustilat, aiemmat laskimotukokset tai suonikohjut, aktiivinen syöpä tai haavat. Tarvittaessa voit kysyä asiasta lääkäriltäsi.