Palvelut

Perusjalkahoito                                                                                70,00 €

Sisältää ihon ja kynsien tarkastus, jalkakylpy, ihon ja kynsien hoito, lyhyt rasvaushieronta, sekä omahoidon ohjaus. Kesto 60 min.

Laaja jalkahoito                                                                               84,00 €

Sisältää tutkimus (iho, kynnet, mahd. asentovirheet, kuormittuminen, liikkuvuus), jalkakylpy, ihon ja kynsien hoito, pidempi hieronta, rasvaus, sekä omahoidon ohjaus. Kesto 90 min. 

Suppea jalkahoito                                                                            50,00 €

Yksittäisen osa-alueen hoito. Esimerkiksi kynsien leikkaus TAI känsän poisto. Ei sisällä jalkakylpyä. Kesto 30 min. Huom: Varaa laaja-alaiseen känsien tai kovettuman poistoon pitempi hoitoaika.

Jalkahoito hoivayksikössä                                                               63,00 €

Mikäli useampi varaus, 60 € / asiakas.

Maksu käteinen, pankkikortti, pankkisiirto, palveluseteli tai ePassi.

Hoidon hintaan sisältyvät käytetyt jalkahoitotuotteet, omahoidon ohjaus ja kilometrikorvaus Lappeenrannan kaupunkialueella (max. 5 km). Pidemmät matkat 0,53 € / km. 
Hinta sisältää ALV 0 %, omahoitotuotteet ALV 24 %.

Palvelusetelit

Palveluseteliasiakkaan tai omaishoitajan hoitoa varattaessa tarvitaan palvelusetelinumero ja tuottajavarmennekoodi. Palvelusetelin myöntäjältä (Etelä-Karjalan Hyvinvointialue) laskutetaan hoito ja matkakorvaus.

Varaa ensimmäiselle käynnille hieman enemmän aikaa.

Hoito toteutetaan aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Jalkahieronnan esteenä ovat mm. korkea verenpaine, sydänsairaudet, akuutit tulehdustilat, aiemmat laskimotukokset tai suonikohjut, aktiivinen syöpä tai haavat. Tarvittaessa voit kysyä asiasta lääkäriltäsi.